Citrus Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Passing 8:45 AM 8:49 AM 4 min
Period 2 8:49 AM 9:31 AM 42 min
Break 9:31 AM 9:42 AM 11 min
Period 3 9:46 AM 10:28 AM 42 min
Passing 10:28 AM 10:32 AM 4 min
Period 4 10:32 AM 11:14 AM 42 min
Lunch 11:14 AM 11:50 AM 36 min
Period 5 11:54 AM 12:36 PM 42 min
Passing 12:36 PM 12:40 PM 4 min
Period 6 12:40 PM 1:22 PM 42 min
Passing 1:22 PM 1:26 PM 4 min
Period 7 1:26 PM 2:08 PM 42 min
Assembly 2:08 PM 3:00 PM 52 min