Citrus Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » Assembly Schedule

Assembly Schedule

Assembly Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:46 AM 46 min
Passing 8:46 AM 8:50 AM 4 min
Period 2 8:50 AM 9:33 AM 43 min
Break 9:33 AM 9:43 AM 10 min
Passing 9:43 AM 9:48 AM 5 min
Period 3 9:48 AM 10:31 AM 43 min
Passing 10:31 AM 10:35 AM 4 min
Period 4 10:35 AM 11:18 AM 43 min
Passing 11:18 AM 11:22 AM 4 min
Period 5 11:22 AM 12:05 PM 43 min
Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min
Passing 12:35 PM 12:40 PM 5 min
Period 6 12:40 PM 1:23 PM 43 min
Passing 1:23 PM 1:27 PM 4 min
Period 7 1:27 PM 2:10 PM 43 min
Passing 2:10 PM 2:15 PM 5 min
Assembly 2:15 PM 3:00 PM 45 min