Citrus Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » Friday Schedule

Friday Schedule

Friday Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
AR Period 8:00 AM 8:25 AM 25 min
Passing 8:25 AM 8:28 AM 3 min
Period 1 8:28 AM 9:15 AM 47 min
Passing 9:15 AM 9:18 AM 3 min
Period 2 9:18 AM 10:05 AM 47 min
Break 10:05 AM 10:20 AM 15 min
Period 3 10:20 AM 11:07 AM 47 min
Passing 11:07 AM 11:10 AM 3 min
Period 4 11:10 AM 11:57 AM 47 min
Passing 11:57 AM 12:00 PM 3 min
Period 5 12:00 PM 12:47 PM 47 min
Lunch 12:47 PM 1:20 PM 33 min
Passing 1:20 PM 1:23 PM 3 min
Period 6 1:23 PM 2:10 PM 47 min
Passing 2:10 PM 2:13 PM 3 min
Period 7 2:13 PM 3:00 PM 47 min