Citrus Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » Regular Schedule

Regular Schedule

Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 8:54 AM 54 min
Passing 8:54 AM 8:58 AM 4 min
Period 2 8:58 AM 9:48 AM 50 min
Break 9:48 AM 9:58 AM 10 min
Passing 9:58 AM 10:03 AM 5 min
Period 3 10:03 AM 10:53 AM 50 min
Passing 10:53 AM 10:57 AM 4 min
Period 4 10:57 AM 11:47 AM 50 min
Passing 11:47 AM 11:51 AM 4 min
Period 5 11:51 AM 12:41 PM 50 min
Lunch 12:41 PM 1:12 PM 31 min
Passing 1:12 PM 1:16 PM 4 min
Period 6 1:16 PM 2:06 PM 50 min
Passing 2:06 PM 2:10 PM 4 min
Period 7 2:10 PM 3:00 PM 50 min