Citrus Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » CAASPP WEDNESDAY TESTING SCHEDULE

CAASPP WEDNESDAY TESTING SCHEDULE

CAASPP WEDNESDAY TESTING SCHEDULE Students will be on a special testing schedule during the SBAC exam period.
Description / Period Start Time End Time Length
Attendance Period-Report to First Period 8:00 AM 8:07 AM 7 min
Passing 8:07 AM 8:10 AM 3 min
Testing 8:10 AM 9:40 AM 90 min
BREAK 9:40 AM 9:56 AM 16 min
Passing 9:56 AM 10:00 AM 4 min
Period 1 10:00 AM 10:22 AM 22 min
Passing 10:22 AM 10:26 AM 4 min
Period 2 10:26 AM 10:48 AM 22 min
Passing 10:48 AM 10:52 AM 4 min
Period 3 10:52 AM 11:14 AM 22 min
Passing 11:14 AM 11:18 AM 4 min
Period 4 11:18 AM 11:40 AM 22 min
Lunch 11:40 AM 12:12 PM 32 min
Passing 12:12 PM 12:16 PM 4 min
Period 5 12:16 PM 12:38 PM 22 min
Passing 12:38 PM 12:42 PM 4 min
Period 6 12:42 PM 1:04 PM 22 min
Passing 1:04 PM 1:08 PM 4 min
Period 7 1:08 PM 1:30 PM 22 min